Haberler
Haberleri takip ederek firmamız hakkında en yeni bilgilere ulaşabilirsiniz.
Garantili Servis
TS 12047 (18.12.2013) Yetkili Servisler - Motorlu araçlar için - Kurallar standardına uygun hizmet veren; Hizmet Yeterlilik Belgesi'ni (Belge No: 16-HYB-3507) almaya hak kazanarak servis
TS 12047 (18.12.2013) Yetkili Servisler - Motorlu araçlar için - Kurallar standardına uygun hizmet veren; Hizmet Yeterlilik Belgesi'ni (Belge No: 16-HYB-3507) almaya hak kazanarak servisimizde verilen tüm hizmetleri Yetkili Servis Garanti Kapsamı dahilinde vermektedir.
Grup Oto Lastik Servisi Bridgestone, Lassa ve Dayton yetkili bayisi olarak lastik servisi alanında da hizmet vermeye başlamıştır.
Oto servis konusunda uzman kadromuz ile sizin için güvenli, dayanıklı ve konforlu lastik seçiminize yardımcı oluyoruz. Araç performansına göre en doğru lastik se&cc
Oto servis konusunda uzman kadromuz ile sizin için güvenli, dayanıklı ve konforlu lastik seçiminize yardımcı oluyoruz. Araç performansına göre en doğru lastik seçimini yapmanızı sağlıyoruz. Yetkili satıcılarımız ve lastik uzmanlarımız ile Bridgestone, Lassa ve Dayton yetkili bayi olarak hizmetinizdeyiz.

OtoPratik İzmir Yolunda açıldı!

OtoPratik, binek ve hafif ticari araçların kullanım ömürleri boyunca ihtiyaç duyabilecekleri ana ürünlerin sunulduğu ve araçlarla ilgili temel bakım hizmetl

OtoPratik, binek ve hafif ticari araçların kullanım ömürleri boyunca ihtiyaç duyabilecekleri ana ürünlerin sunulduğu ve araçlarla ilgili temel bakım hizmetlerinin verildiği bir mağazalar zinciridir.

OtoPratik mağazaları sıcak, samimi özellikler taşıyan, aydınlık ve şeffaf bir atmosferi olan profesyonel görünüşe sahip satış ve servis noktaları olarak tasarlanmıştır.

Yeni Web Sitemiz Yayına Açıldı.
Güncel teknolojiye göre yenilenen web sitemize, mobil cihazlarınızdan giriş yapabilirsiniz. Online randevu alarak hizmetlerimizden en iyi şekilde yararlanabilirsiniz.
Güncel teknolojiye göre yenilenen web sitemize, mobil cihazlarınızdan giriş yapabilirsiniz. Online randevu alarak hizmetlerimizden en iyi şekilde yararlanabilirsiniz.
Email Listesi
Firmamız hakkında gelişmelerden haberdar olmak için e-bültene kayıt olabilirsiniz.